Изминаха две години, откакто разбрахме, че Джейсън Деруло се е разделил

...
Изминаха две години, откакто разбрахме, че Джейсън Деруло се е разделил
Коментари Харесай

Джейсън Деруло и обвиненията срещу него в сексуален тормоз

Изминаха две години, откогато разбрахме, че Джейсън Деруло се е разделил с половинката си и майка на сина му - Джена Фрумс.

През всички тези месеци изпълнителят не скучаеше и пускаше нови шлагери. Също по този начин разширяваше портфолито от бизнеси, в които влага. На Деруло обаче може и да му се наложи да остави всичко на назад във времето, тъй като е изправен пред съществени обвинявания.

От документи, подадени в съда в Лос Анджелис, излиза наяве, че против Джейсън Деруло е заведено дело за полов тормоз. То е от младата изпълнителка Емаза Гибсън, която твърди, че през 2021 година ѝ е бил обещан мечтаният контракт за продуциране.

Твърденията ѝ са, че по-късно Джейсън Деруло е очаквал, че тя би трябвало да прави секс с него. След кавги и обиди от страна на изпълнителя, които са разплаквали младата Гибсън, той се е отметнал от обещанията си.

Тя твърди, че страда от посттравматичен стрес и с изключение на Деруло, упреква неговия управител и Atlantic Records и Future History, че са знаели за неговото държание, само че са останали безучастни. Също по този начин са прекратили контракта ѝ през 2022 година, без да ѝ дават никакво пояснение, пише Rolling Stone.

В подадените в съда документи 25-годишното момиче разяснява, че когато Джейсън Деруло се е свързал с нея през месец август 2021 година ѝ е споделил, че тя ще може да издаде най-малко няколко албума и стане сполучлива.

През ноември същата година обаче е почнал да я пристиска. Твърденията са, че Деруло ѝ е заявявал, че с цел да сполучлива в тези среди, би трябвало да прави секс, с който би трябвало, и да използва опиати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР